Beste student,

Het zijn gekke tijden! We werken en studeren allemaal vanuit thuis, er zijn geen evenementen en je kunt je vrienden minder zien. Dat vinden we bij Cedo Nulli erg jammer, maar we zijn van plan er het beste van te maken!

Onze studiegroepen kunnen dan fysiek niet meer doorgaan, maar we kunnen ze zeker online voor je aanbieden! Online via Zoom kun je een studiegroep volgen op de data en het tijdstip die staat aangegeven. Omdat wij graag alle studenten van de ESSB tegemoet willen komen, hebben we besloten om de studiegroepen niet alleen voor leden, maar ook voor niet-leden gratis te maken.

Zoals iedereen gewend is kun je je alleen via onze site inschrijven. Niet-leden kunnen een gastaccount aanmaken.

Praktische informatie:
- Er is plek voor 100 studenten in de studiegroep, dus zorg ervoor dat je op tijd bent!
- Maak alvast een Zoom account aan en download het programma op je computer, zodat je makkelijk toegang hebt tot de studiegroep.
- Als je het prettig vind kun je zonder video en audio deelnemen aan de studiegroep.
- Je kunt je vragen tijdens de studiegroep insturen via de chat. De tutor zal deze beantwoorden op een moment die hij/zij geschikt vindt.
- Je ontvangt de link voor de meeting gelijk in je inbox. Als je het programma hebt gedownload, zal je via de link doorgestuurd worden naar dit programma. Tien minuten van tevoren zal de meeting geopend zijn.

We hopen je op deze manier alsnog te kunnen helpen met het voorbereiden voor je tentamen! Mocht je nog vragen hebben, stuur ze dan naar eduation@cedonulli.nl.